ORANJE

Speelpleinwerking
De speelpleinen van VZW Oranje bieden elke vakantie een fijne vrijetijdsbesteding voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Alle kinderen, met en zonder extra ondersteuningsnood, zijn meer dan welkom. Elke vakantiedag spelen gemiddeld 90 kinderen samen met elkaar op de 2 pleinen in Sint-Andries en Sint-Jozef.
De enthousiaste animatoren doen er alles aan om ieder kind een aangename dag te bezorgen. Dit doen ze mede door spelen aan te passen aan kinderen met en zonder beperking, structuur te bieden en elk kind als kind te beschouwen, zodat ze optimaal zichzelf kunnen zijn. Het speelplein biedt dan ook een veilige thuishaven voor vele kinderen, ouders en vrijwilligers. Speelplezier verzekerd!

Jeugdatelier
Het jeugdatelier stelt zijn deuren open voor iedereen die zin heeft om zijn zaterdagnamiddag speels en creatief in te vullen. De leiding zorgt keer op keer voor een leuke originele activiteit aangepast aan leeftijd en doelgroep.
Kinderen kunnen er ravotten, lachen, leren, plezier maken en veel meer! Het is een prachtig initiatief waar kinderen met en zonder beperking elkaar ontmoeten en elkaar leren verstaan. Iedereen is welkom!

Pin It on Pinterest

Share This