Move all the way

Move all the way

Move All The Way is een bedrijf die zich richt op actieve en sportieve rolstoelgebruikers. De thuisbasis is Deerlijk, maar er worden in gans Belgiƫ oplossing op maat geleverd. We hebben het over de actieve dagelijkse rolstoel, maar ook over sportrolstoelen (voor verschillende sporten), aankoppelhandbikes, lighandbikes, enz. Het project rond Tom Triathlon past perfect in het plaatje.

Toen Martin een tijd terug voor de eerste keer het idee aftoetste met Henk Beyaert, zaakvoerder van Move All The Way, was het vrij duidelijk dat het bedrijf hierin een meerwaarde kon spelen. ‘Sportieve oplossingen aanbieden op maat van een persoon met beperking’ staat mee omschreven in de doelstellingen van Move All The Way.
Er werd samen gewerkt om van het idee naar een realisatie te groeien. Bestaande toestellen werden getest, en aandachtspunten en verbeteringen werden in een eigen ontwerp meegenomen. De uitdaging zit in het vervaardigen van toestellen die comfortabel zijn voor Tom, maar ook goed te bedienen zijn door Martin tijdens het lopen en fietsen. Gewicht, stevigheid, zwaartepunt, enz. zijn zeker belangrijke aandachtspunten.

Terwijl Tom en Martin druk trainen voor de grote dag, wordt hard verder gewerkt aan de toestellen. Als er goed wordt samengewerkt en geluisterd naar de input van Tom en Martin zoals er nu reeds gebeurd dan zal er een goed eindresultaat worden bekomen.
Move All The Way is zeer blij hieraan te kunnen meewerken en wenst Martin en Tom het allerbeste toe op 18 juni!

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

02/11/2015

Pin It on Pinterest

Share This